Que?

Als het internet een fruitcocktail was, was DorkSide het onidentificeerbare gruis op de bodem. En daar zijn we trots op, verdorie!

Het internetweb staat werkelijk bol van de blogs en fora die artikelen plaatsen over film, games, muziek, braadworsten, noem maar op. Maar het doel van DorkSide is om een specifiekere doelgroep hiermee te benaderen. Vraag je je af of je hiertoe behoort? Met de volgende simpele test is dit zo te beantwoorden!

– Krijg je spontaan misselijkheidsverschijnselen als Star Trek Voyager op TV langskomt?
– Is daglicht, naast hippe kleding en sport, één van de dingen waar je allergisch voor bent?
– Zijn je handen voor het leven getekend door littekens van kaartspellen-papercuts?
– Heb je moeite met het herinneren van de verjaardag van je familieleden maar weet je precies hoeveel hit points een level 4 Kobold heeft?

Als je je niet schaamt voor het op alle vragen ‘ja’ te hebben geantwoord, ben je precies de persoon die we zoeken! Zoniet, dan ben je ook welkom want we hebben de hits nodig. Zeker nu onze Kroatische webhost door onze achterstallige betalingen ons steeds creatievere doodsbedreigingen mailt. Met plaatjes.

We proberen de bijdehandheid in toom te houden, maar houden wel als doel je een vermakelijke en zelfs informatieve collectie reviews, rants en artikelen aan te bieden. We nerds need to stick together, right?

Als je om welke reden dan ook de intense behoefte voelt om contact met ons op te nemen dan kan dit via:

redactie AT de website waar je nu bent

– De Directie(loze makers)