Überdorks

avatar
Gegroet! De naam is Bartelen, 32 jaar, en bezig met verschillende vormen van nerdyness. Mijn voorkeur op Dorkside gaat uit naar comics, film, boeken en televisie. Daarnaast een zwakte voor collectible card games, alles wat met Cthulhu van doen heeft, redheads, Deep Space 9, goedkope whiskey, DM'en, Bruce Campbell en het schrijven van onzinnige reviews! Meest nerdy claim to fame: een combinatie tussen carnavallen in een Captain Kirk outfit, en dansen op Megaman muziek bij het uitgaan.
avatar
Jinkies! Mijn naam is Gert-Jan en ik ben de Scotty van Dorkside. Achter de schermen ben ik druk bezig aan het up and running houden van alles wat je hier ziet. Je zou me in het hokje computernerd kunnen proppen (Mac FTW), maar ook fijne games (met een afwijking voor MMO's en Pen & Paper RPG), DS9, Firefly en alles zombie gerelateerd maken mij warm en fuzzy van binnen. In het dagelijks leven verdien ik mijn volkorenbrood als game designer en programmeur.
avatar
Hey ho! Ronald hier, en ik ben de Universal Nerd. Noem iets nerdy, en ik ben er fan van. Anime, cult films, sci-fi, oldschool computergames, computers, strips, en elk obscuur muziekgenretje die je kunt verzinnen; you name it, I'll review it.
avatar
Terve! Gekweekt op een dieet van DOS, Duke Nukem 3D en D20s werd ik vier jaar geleden door de Nederlandse staat verbannen naar het Hoge Noorden, vanwaar ik mijn landsgenoten blijf terroriseren met "muziek". Met een muzieksmaak die over het algemeen zo kleurrijk is als een regenboog in een donkere kamer, mag de lezer zich gelukkig prijzen dat ik ook nog een uitlaatklep heb op IkEcht Gothic Reviews, zodat ik hier het wat meer toegankelijkere werk kan bespreken.
avatar
Aloha, Maartje hier, de noob onder de nerds. Vroeger wel eens magic gezien bij de nerds in de klas, maar nooit gedacht dat ik het zelf ook ooit met plezier zou spelen. Tot nu toe heb ik al (te) veel vrije tijd gestoken in leuke spellen zoals WoW, TF2, sinds kort ook L4D. Maar ook de niet computer gerelateerde dork entertainment zoals RPG'en en diverse bord- en kaartspellen waar ik vroeger niet bij in de buurt gekomen was. Verder ook verslaafd geraakt aan diverse takken van de Sci Fi zoals Star Trek, Battlestar Galactica, Firefly en ook de fantasy afdeling is aan mij goed besteedt. Maar alszijnde het groentje in deze crew, zal ik voornamelijk trachten om de nerdy dingen te belichten zoals een nieuweling ze ervaart.
avatar
Posting crap on the internet since 1994! Jawel, 1994. Oldschool. Nog opgegroeid met DOS en Frogger. Sinds in de jaren tachtig het C64-gen werd geactiveerd en de EPPO nog louter op papier door de brievenbus ging, werd de geest van jonge dr Clavin gestuurd richting sci-fi en fantasy films, boeken, games, en rare muziek. Alleen de goeie inzendingen natuurlijk. De rest gaat zonder postzegel retour afzender. Sorry Uwe.
avatar
Name: Lauran. Age: 26. Likes: Gaming, (Neo) Noir, matige sitcoms, lolcats, esthetiek. Dislikes: Old Ones, comic sans, opgegeten worden door zombies. Ik ben op dit moment bezig met de zoveelste poging om af te studeren, en verder hou ik me bezig met games, films, tv-series, boeken en het opdringen hiervan bij andere mensen. En daar is deze website een prima medium voor! Nou alleen nog mijn productiviteit zien te verhogen...
avatar
Konnichiwa! Ik ben Pepijn, en zo'n beetje de dorkside.nl otaku! Ik spits me vooral op de Manga/Animé recensies, maar er komen binnenkort ook wat artikelen over games, (europese) strips en ik ben de hele Nederlandse fanbasis van de Nerdcore Hiphop scene. Naast Animanga houd ik verder ook nog van goede, Schotse single malt Whiskeys (niet die goedkope troep die Bartelen drinkt), gamen, alle vormen van bord-, kaart- en roleplaying games (die ik in mijn vrije tijd ook zelf ontwerp), gamen en ik probeer op het moment mijn eerste boek te schrijven wat een kruising wordt tussen Cyberpunk en Space Opera. Tres Geek, non?
avatar
1981. Noord-Brabant. Knikkerbaan. 2 Unlimited. Proto-dork. DOS. VWO. Magic. Supaplex. X-files. Star Trek. Minderwaardigheidscomplex. Trip-Hop. Millennium. Dorky. Windows. Uni. Noorwegen. Blogger. Atari Teenage Riot. Literatuur. Leiden. Games. Dual-boot. David Lynch. Hyves. Amsterdam. Journalistiek. Electro. Theater. Twitter. Überdork.